Sot eshte zhvilluar seanca gjyqesore ku ARRSH (Autoriteti Rrugor Shqiptar) paditi kompanite e sigurimit qe kishin siguruar lotin e pare te Shqiponja (Unaza e Re) per kontraten e DH Albania, e cila rezultoi se kishte falsifikuar dokumentacionin.

Gjyqi sot u fitua ne Shkallen e Pare dhe shteti shqiptar fitoi 2.6 milion dollare prej shkeljeve dhe fallcifikimeve te bera.

Pra jo vetem qe nuk u harxhua asnje qindarke nga parate e taksapaguesve per ate lot, por shteti demshperblehet me 2,6 milione dollare nga kompanite e sigurimit, duke i dhene fund cdo debati./Lexo.al