Xheni Mhillaj u bë e njohur nga publiku në momentin që hyri në shtëpinë e “Big Brother”. Pas daljes nga ky spektakël, ish-banorja u zhvendos drejt Italisë ku jetontë prej vitesh së bashku me familjen e saj.

Mirëpo ditën e sotme vetë Xheni ka njoftuar me anë të një postimi në Instastory se banesa e saj ka rënë pre e ‘skifterave’. “Një njeri normal çohet në mëngjes dhe ik në punë për të fituar para. Pastaj janë ata që ju mjafton të hynë në shtëpinë tënde (ashtu si më ndodhi mua sot), ose të të tjerëve për të marrë lekët që t’i i ke fituar me djersë. Vdekshin Ishallah,”- shkruan ish-banorja.