Sipërmarrësja Silva Baltadori teksa ka qenë e ftuar në emisionin “Ftesë në 5” në Top Channel ka folur lirshëm në lidhje edhe me seksin.

Teksa u diskutua rreth studimit të autores Kristen R.Ghodsee, që tregonte se se ksi në komunizëm ishte më i mirë, ajo e mbështeti këtë përfundim. Ajo kujtoi dra mën e madhe që kishte përjetuar e ëma kur në moshën 11 vjeçare Silvës i kishin ardhur për herë të parë men struacionet.

“Mua më kanë ardhur periodat kur isha shumë e vogël, 11 vjeç. Po luaja petash, ka qenë fund qershori e mbaj mend si tani. U rrëzova me pantallona të shkurtra, se shkolla mbaronte në 15 qershor dhe ishim të gjithë kalamajtë e pallatit, rashë mbrapsht dhe isha totalisht me hem orragji nga mbrapa. Të gjithë kujtuan se u vr ava rëndë, nuk ishte ndonjë dh imbje e madhe, por isha bërë shumë pis”, tregoi ajo.

Nga e gjithë kjo ajo shprehet se mamaja e saj u trau matizua pasi nuk e kishte kuptuar që vajzës saj i kishte ardhur cikli.

“ Ishte një trau më, unë e kujtoj si një tra umë të mamasë time që filloi të qante pse më erdhën periodat në moshë kaq të re”,u shpreh Silva.