Kryeministri Rama ka prezantuar sot paketen speciale anti-KÇK, por nderkohe ka bere edhe nje resume te punes se qeverise shqiptare nen drejtimin e tij dhe prioritetet per mbylljen e mandatit te dyte.

Rama ka dhene shifra duke filluar nga Ekonomia te punesimi, arsimi, shendetesia, infrastruktura etj, duke u dhene pergjigje keshtu jo vetem skeptikeve, por edhe opozites.

Nga ana tjeter kryeministri ka shpalosur edhe 7 prioritetet e qeverise deri ne mbyllje te mandatit.

Me poshte po ju sjellim te gjitha slidet qe shpalosi kryeministri Rama sot ne aktivitetin e ores 11:00./Lexo.al