i do të mbyllet ky muaj për ju, supriza të këndshme apo plane të parealizuara, lexoni horoskopin e përgatitur për “BalkanWeb” nga astrologu i njohur Jorgo Pulla. Parashikimi javor, 26/08/2019 – 01/09/2019.

DASHI
Të përgjithshmet:Kjo javë mund të jetë plot me surpriza, pasi Merkuri shkon ne shenjen e Virgjereshes më 29/8 tregon se mund të stabilizoni disa çështje që lidhen me ekonomine, siç janë disa par ate pa marra akoma kjo eshte mese e mundur te ju realizonet me sukses. Mundohuni të merrni vendime konkrete për çështje ekonomike, pasi ato do të kenë rezultate të qëndrueshme.Më 30/8, realizohet Hena e re ne shenjen e Virgjereshes , ju thotë të çlodheni në mënyra të ndryshme, kerkohet me teper energji kete jave pasi do te keni dhe shume ndryshime te rendesishme ne cdo aspekt.
Parashikimet në dashuri:Këtë javë do ju duhet të përshpejtoni në mënyrë që të përparoni me disa nga çështjet që keni lënë prapa si dhe per juve qe jeni ne kerkim per dicka te re .

Merkuri ne virgjeresh me date 29/8si dhe Hena e re qe ndodh me date 30/8 po ne Virgjereshe sjell lidhje te reja ne dashuri apo rikthime te lidhjeve te vjetra ka gjasa te realizohen ne kete jave se ka shumë mundësi të keni energjin e nevojshme për të parë se si mund te realizoni me se miri lidhjet dhe njohjet tuaja ne kete jave .Preferoni të jeni i ndershëm me të dhe shmangni justifikimet duke thënë diçka që nuk është e vërtet.

Parashikimet profesionale:Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me ndryshimet që do të ndodhin në mjedisin tuaj të biznesit, si dhe propozime të reja biznesi që do të kenë ndikim në fondin tuaj.Ndikimi I Merkurit ne shenjen e Virgjereshes me date 29/8 ku tregon qe tani eshte koha per te bere ndryshimet e duhura ne pune dhe ne ekonomin tuaj Hena e re ne Virgjeresh qe do te ndodhe me date 30/8 mund te ju sjelli oferta te reja ne punen tuaj .Mundohuni të shmangni biseda qe nuk ju ndihmojn ne pune sepse mund te prishni reputacionin tuaj.Mbani disa secrete disa biseda qe janë të lidhura edhe me financat tuaja, sepse suprizat nuk do te ju mungojne .

DEMI
Të përgjithshmet:Kjo është një javë thelbësore për ju, sepse Hena e re ne Virgjeresh qe do te ndodhe me date 30/8 mund te ju sjelli oferta te reja ne punen tuaj,gjithashtu tregon se si do të dalin ndryshimet në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Ka mundësi të jeni të kenaqur nga nje ceshtje puen qe e keni mbyllur per te vazhduar mbas dates 1 Shtatore , nje jave mjaft e mire per juve te kesaj shenje ne ceshtje te rendesishme pune . Ndikimi I Merkurit ne shenjen e Virgjereshes me date 29/8 ku tregon qe tani eshte koha per te bere ndryshimet e duhura ne pune dhe ne ekonomin tuaj.
Parashikimet në dashuri:

Merkuri ne virgjeresh me date 29/8si dhe Hena e re qe ndodh me date 30/8 po ne Virgjereshe sjell lidhje te reja ne dashuri apo rikthime te lidhjeve te vjetra ka gjasa te realizohen ne kete jave.Para se të merrni vendime të rendesishme eshte mire q eta keni biseduar me pare me i/e dashuren tuaj sepse kjo jave eshte mjaft ideale dhe delicate ne suprizat qe munds te keni, sigurohuni që të keni diskutuar me pare lidhjen apo njohjen , pasi është mënyra e vetme për të treguar se si po llogarisni mendimet ne menyre te perbashket.Nëse jeni beqar, një njohë emocionale mund të fshehë surpriza sepse vet Hena e re ne Virgjeresh ju ben supriza.

Parashikimet profesionale:Këtë javë duket se do te dilini te fituar me ndikimet planetare qe ju ndihmojne shume ne ceshtjet e rendesishme tuajen .Merkur shkon ne Virgjereshe me date29/8 qe do te thote oferta te reja ndryshime ne pune dhe rregullim ekonomike.Më30/8, Hena e re eshte ajo qe do te ju japi drejtimin e duhur per te ecur perpara ne rregullim te punes dhe te biznesit tuaj , duke u siguruar që cdo gje persa I perket punes dhe ekonomis do te ken stabilizim afatgjat ne cdo aspect.

BINJAKËT
Të përgjithshmet: Një javë e re fillon, me shume supriza ne fushen ekonomike dhe sferen sentimentale. Arsyeja për këtë do të jetë Merkuri ne virgjeresh me date 29/8si dhe Hena e re qe ndodh me date 30/8 po ne Virgjereshe sjell lidhje te reja ne dashuri apo rikthime te lidhjeve te vjetra ka gjasa te realizohen ne kete jave që do të sjellë lidhje, njohej nga e kaluara dhe çështjet që kanë qenë shqetësuese për ju në të kaluarën.Një takim i rastësishëm me dikë që keni kohë pa e parë mund të jetë një arsye për të “udhëtuar” në nje kohe te pershtateshme .Sidomos 30/8, Hena e re ne shnjen e Virgjereshes tërheq vëmendjen tuaj sepse mund te keni pasur dhe me pare nje lidhje perfekte por me kalimin e kohes mund te ken qenë të prishura lidhjet e juaja por tani eshte mese e realizueshme dicka e tille.
Parashikimet në dashuri:

Vendimet e papritura që mund të merrni në një temë që është konsideruar “e përfunduar” mund të ket nje rrikthim te ri nje biser e re ne favorin tuaj eshte mese e mundur prandaj pak kujdes ne detaje qe mund te duket e kollajt por kerkon vemendje.Vëmendje te veçantë sifomos në 30/8 Hena e re ne virgjeresh ju jep nje mundesi me shume juve te kesaj shenje sidomos juve te dashuruarit te beni nje hap me tutje eshte java juaj shfrytezoni momentin !Më 29/8, Merkuri ne virgjereshe ju jep sinjale positive per gjithcka ju intereson ne sferen sentimentale.

Parashikimet profesionale: Këtë javë jeni me shume fat sepse Merkuri ne virgjereshe me date 29/8 duket se ju ndihmon shume dhe ju jep shanse te reja ne mardhenje me punen dhe eprore te ndryshem ku mund te keni dhe ndonje ngritje rroge apo dhe ndonje pune te re eshte mese e mundur te ju realizohet dicka e tille.Me date 30/8 Hena e re ne Virgjereshe ju ndihmon shume ne ceshtje shume te rendesishme si ne pune dhe ne anen ekonomike I keni te gjitha mundesit per te normalizuar nje here e mire ekonomine dhe punen tuaj. Nese keni takime te rendesishme pune eshte mire qe ti realizoni te merkure dhe te djel shume dit te mira dhe dite te rendesishme ne nje te ardhme te afert .

GAFORRJA
Të përgjithshmet:Këtë javë, me date 30/8 Hena e re ne Virgjereshe ju ndihmon shume ne ceshtje shume te rendesishme si ne pune dhe ne anen ekonomike I keni te gjitha mundesit per te normalizuar nje here e mire ekonomine dhe punen tuaj. Ka mundësi të keni takime me njerëz te rendesishem ne punen tua per ndonje takim qe lidhet me jasht kjo ju ndihmon per te realizuar nje enderr prej shume kohesh qe prini nje udhetim te tille . Merkuri ne virgjereshe me date 29/8 duket se ju ndihmon shume dhe ju jep shanse te reja ne mardhenje me punen dhe eprore te ndryshem ku mund te keni dhe ndonje ngritje rroge apo dhe ndonje pune te re eshte mese e mundur te ju realizohet dicka e tille.

Parashikimet në dashuri: Hena e re ne Virgjereshe me date 30/8 tregon se ka mundësi të bëni njohje të papritura që do të tërheqin interesin tuaj. Këto njohje mund të lindin nga nje takim I papritur dhe është ende e mundur për të krijuar një romancë mes jush dhe i/e njohures suaj .Kini kujdes në rast se e keni gjetur dashurin tuaj eshte mire qe te mos nxitoheni ne vendimet qe do te meren ne ditet ne vazhdim, eshte nje jave perfekte ne njohje dhe nisma te reja ne jeten tuaj.

Parashikimet profesionale:Çështjet tuaja të biznesit do të ken nje ngritje te mjaftueshme brenda javës, edhe pse do të ketë çështje të tjera që gjithashtu do të stimulojnë interesin tuaj.Kjo perjudhe eshte ideale ne lidhje me punen dhe me ekonomine ,per juve qe nuk keni dick ate re koha eshte tani per te marre vendime te rendesishme per punen tuaj si dhe ndonje ofert te re qe mund te ju vijne nga fund java . Sigurisht duhet të mendoni shumë mirë përpara se të përgjigjeni ofertave , pasi duhet të mbani bilancin dhe të shikoni fitimet dhe veshtiresit qe mund te keni.

LUANI
Të përgjithshmet:Këtë javë interesi juaj do të fokusohet në çështjet e biznesit tuaj, pasi Merkuri ne virgjereshe me date 29/8 duket se ju ndihmon shume dhe ju jep shanse te reja ne mardhenje me punen dhe eprore te ndryshem ku mund te keni dhe ndonje ngritje rroge apo dhe ndonje pune te re eshte mese e mundur te ju realizohet dicka e tille.Ju mund të keni nevojë të merrni përsipër detyrat e një kolegu i cili do mungojë ose duhet të marrë disa çështje shtesë.Mundohuni të jeni sa me korrekt sepse dit te mira vijne per juve.

Parashikimet në dashuri:Çështjet tuaja sentimentale mund të jet ne zenith qe do te thot ne plan te pare eshte nje perjudhe perfekte dhe nje mundesi me teper ne lidhje te reja , pasi vëmendja juaj do të përqëndrohet në ceshtjet profesionalet dhe nuk mund të keni kohën që ju doni t’u kushtoni dashurise .Mundohuni të keni kohen e duhur ne lidhjen tuaj sepse eshte nje moment interesant per juve nje dicka e re realizohet ne dashuri.Nëse jeni beqar/e duket se kjo jave \ju ndihmon per te gjetur njeriun tuaj te zemres prandaj shikoni kohen dhe momentin sepse fati eshte ne doren tuaj kete jave.

Parashikimet profesionale:Çështjet e biznesit tuaj do të jenë një zonë që do të ndikojë veçanërisht në disponimin tuaj Këtë javë, me date 30/8 Hena e re ne Virgjereshe ju ndihmon shume ne ceshtje shume te rendesishme si ne pune dhe ne anen ekonomike I keni te gjitha mundesit per te normalizuar nje here e mire ekonomine dhe punen tuaj.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet: Këtë javë, ka mundësi që të filloni të keni shume mundesira raste ideale ne mardhenje me punen dhe me oferta te reja ne puynen tuaj shume planete ne shenjen tuaj si hena e re ne shenjen tuaj Aferdita dhe rrezatimi i Diellit dhe i Henes ne shenjen tuaj ju jep mjaft shanse te medhaja ne cdo aspekt ,mos lini asnje minut pa e shfrytezuar kete jave sepse mbyllni nje kapitull te veshtire qe keni pasur deri tani. Hapet nje kapitull I ri ne jeten tuaj dhe jo vetem eshte nje mundesi e mire ne ceshtjet e rendesishme te jetes tuaj.Është e mundshme që një udhëtim do të zhvillohet ose ta organizoni, gjë që do të jetë shumë e dobishme për disponimin tuaj edhe nëse udhëtimi është për arsye biznesi.Më 29/8, me Merkurin ne shenjen tuaj mund të krijojë përshtypje ideale tek persona te tret dhe juve te perfitoni nga persona te rendesis se vecante.

Parashikimet në dashuri: Hena e re e daes 30/8 ne shenjen tuaj dhe Aferdita ne trekendesh me Diellin do t’ju ndihmoj te stabilizoni anen tuaj shpirterore ,per juve qe jeni ne lidhje eshte koha tani te merni vendimin e duhur ne kete aspect.Në rast se jeni beqar, java mund të ketë surpriza për jetën tuaj personale dhe të bejnë shfaqjen e tyre qe mund te ju ndihmojne.
Parashikimet profesionale: Këtë javë, me date 30/8 Hena e re ne Virgjereshe ju ndihmon shume ne ceshtje shume te rendesishme si ne pune dhe ne anen ekonomike I keni te gjitha mundesit per te normalizuar nje here e mire ekonomine dhe punen tuaj.Kini kujdes se kujt i thoni ato që doni të bëni dhe mos u angazhoni në biseda me njerëz në mjedisin tuaj të biznesit që nuk janë të rëndësishëm për temën e punës suaj, pra sa me pak ta dine te tretet aq mire te sigurt per juve!!!

PESHORJA
Të përgjithshmet:Një javë speciale fillon pasi Këtë javë, me date 30/8 Hena e re ne Virgjereshe ju ndihmon shume ne ceshtje shume te rendesishme si ne pune dhe ne anen ekonomike I keni te gjitha mundesit per te normalizuar nje here e mire ekonomine dhe punen tuaj. Është ne te miren tuaj qe nese keni ndonje takim te rendesishem realizojeni ne fundjave , veçanërisht nëse ato lidhen me çështjet financiare, eshte nje perjudhe ideale per kesisoj gjerash .Merkuri ne shenjen e Virgjereshes ju jep nje shans me shume ne dashuri dhe jo vetem ,nese keni ndonje lidhje me shume se tre muaj eshte mire qe ne kete jave mund ta zyrtarizoni eshte java me perfekte per juve te kesaj shenje.

Parashikimet në dashuri:Idetë e papritura që vijnë në mendje mund të ju realizohet kete jave sepse eshte pikerisht java e dashuris per juve sidomos juve qe jeni ne kerkim te nj e njohje apo lidhje te re .Planetet ju ndihmojne jasht mase sidomos Merkuri planeti juaj kryesor ju jep shpres per nje te ardhme te lumtur . Merkuri ne shenjen e Virgjereshes ju jep nje shans me shume ne dashuri dhe jo vetem ,nese keni ndonje lidhje me shume se tre muaj eshte mire qe ne kete jave mund ta zyrtarizoni eshte java me perfekte per juve te kesaj shenje

Parashikimet profesionale:Këtë javë eshte mire te beni takime te rendesishme sepse eshte nje jave shume positive dhe nje jave qe ju ndihmon shume ne sferen ekonomike Nëse puna juaj është i lidhur me biznesin, eshte mire qe te beni ndonje ndryshim te vogel sepse mundesit do te ju jepen ne anen ekonomike .

AKREPI
Të përgjithshmet: Një javë speciale fillon pasi Këtë javë, me date 30/8 Hena e re ne Virgjereshe ju ndihmon shume ne ceshtje shume te rendesishme si ne pune dhe ne anen ekonomike I keni te gjitha mundesit per te normalizuar nje here e mire ekonomine dhe punen tuaj.
Parashikimet në dashuri: Hena e re e daes 30/8 ne shenjen tuaj dhe Aferdita ne trekendesh me Diellin do t’ju ndihmoj te stabilizoni anen tuaj shpirterore ,per juve qe jeni ne lidhje eshte koha tani te merni vendimin e duhur ne kete aspect.Në rast se jeni beqar, java mund të ketë surpriza për jetën tuaj per juve qe mund te keni lidhje te largeta eshte koha qe te beni bashkim familjare nje kohe ideale per juve te kesaj shenje.

Parashikimet profesionale:Këtë javë do te keni mundesin te realizoni gjithcka juve deshironi sidomos ne lidhje me punen .E vërteta është se kjo jave vlen shume dhe per juve qe jeni ne kerkim per dicka te re eshte e mundur, per juve qe keni nje kontrat te perkohshme nuk perjashtohet mundesia te behet e perhereshme Java është e favorshme për hapje biznesi të ri dhe partneritete të reja, është shumë e favorshme për të sqaruar disa keqkuptime nga e kaluara.

SHIGJEARI
Të përgjithshmet:Këtë javë ndryshimet mund të ndodhin në programin tuaj të përditshëm dhe në punët që keni planifikuar, kështu që duhet të keni kohë të lirë në mënyrë që të keni fleksibilitet dhe të ndryshoni ditën.Një javë speciale fillon pasi këtë javë, me date 30/8 Hena e re ne Virgjereshe ju ndihmon shume ne ceshtje shume te rendesishme si ne pune dhe ne anen ekonomike I keni te gjitha mundesit per te normalizuar nje here e mire ekonomine dhe punen tuaj.

Parashikimet në dashuri: Merkuri ne shenjen e Virgjereshes ju jep nje shans me shume ne dashuri dhe jo vetem ,nese keni ndonje lidhje me shume se tre muaj eshte mire qe ne kete jave mund ta zyrtarizoni eshte java me perfekte per juve te kesaj shenje,kështu që përpiquni të mbani premtimet tuaja.Më 30/8, Hena e re ju ndihmon qe te stabilizoni nje here e mire lidhjen tuaj si dhe per juve qe jeni ne kerkim per nje lidhje serioze eshte mundesia dhe koha per te ja arritur qellimit tuaj. Parashikimet profesionale:Kjo javë është e përshtatshme për të bërë marrëveshje të rëndësishme, pasi Hena e re ne Virgjeresh tregon se çdo gjë mund të arrihet fal ndikimeve planetare ne shenjen tuaj i keni mundesit thjesht shfytezoni momentin kur te ju jepet ne nje ofert qe ka gjasa te ju ndodhi kete jave.

BRICJAPI
Të përgjithshmet: Eshte nje jave shume e mire dhe mjaft positive ne lidhje me disa ceshtje te rendesishme qe mund te keni sidomos rreth datave 29/8 dhe 30/8 me henen e re ne virgjereshe , mundohuniu qe te jeni sa me korekt me personat qe keni te beni ne punen tuaj mund te ju jepet nje mundesi me teper ne nje rritje ne detyre .java me e rendesishme per juve te kesaj shenje si ne pune dhe ne sferen sentimentale .nje trekendesh qe ben Dielli me henen ju ndihmon shume ne ceshtjet e rendesishme ne punen tuaj dhe jo vetem .

Parashikimet në dashuri:“Çështjet e zemrës” do të kenë përparësi këtë javë, pasi më 30/8 Hena e re ne Virgjereshe tregon se si mund të shfaqet një dashuri e re – nëse jeni beqar- ose një njohje e re që do ju nxisë.Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, kujdesuni që të mbani gjërat që ju shqetësojnë të dyve larg bisedave me njerëzit e mjedisit tuaj.

Parashikimet profesionale:Çështjet tuaja të biznesit do të jenë prioritet këtë javë, por në një mënyrë apo në tjetrën do keni mundesin te bisedoni per gjithcka qe ju intereson e shte nje jave e mire dhe me shume shans mund te themi .Eshte mese e mundur qe juve te kesa shenje te ju behen oferta te ndryshme per mujain shtatorë , por me pak vemendje dhe kujdes mund te zgjidhni ato qe juve ju interesohjne me pak fjale nje jave shume e mire dhe mjaft domethenese ne kete jave.Në 29/8/ Merkuri ne shenjen e Virgjereshes ju ndihmon shume ne ceshtjet ekonomike dhe nj erritje e vogel ju jep shpres per nje te ardhme te sigurt per juve ne kete aspekt, nuk perjashtohet mundesia nga mesjava mund te beni një marrëveshje të re tregtare me të cilën do te keni mundesi per stabilizimin ekonomik.

UJORI
Të përgjithshmet: Fillon një javë e re dhe vëmendja juaj do të jetë në çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj dhe njerëzit e familjes suaj. Nje ndikim pozitiv vjen me henen e re ne Virgjereshe me date 30/8 ku ju ndihmon shume ne pune dhe ne udhetime te rendesishme qe do te beni , nga ana tjetër, kemi te bejme me Merkurin ne shenjen e Virgjereshes qe ju ndihmon shume ne partneritet sepse ndryshimet qe do te keni ne kete jave jan shume te favorizuara ne anen tuaj.Mundohuniu qe ne keto fenomene planetare te perfitoni si ne pune dhe ne sferen ekonomike.

Parashikimet në dashuri:Këtë javë, ju vjen ne mendje ceshtejt e se kaluares dhe nuk perhashtohet mundesia te ju ndodhi dicka e tille por eshte ne te miren tuaj te mendoheni dhe te veproni me kujdes ne keto ceshtje mjaft delikate .Edhe pse keni lidhje apo njohje eshte mire qe ne menyre private pa u bere e ditur ceshtja e se kaluares ta zgjidhni tani ne kete jave ku keni ne mbrojtje Henen dhe Merkurin ne Virgjereshe po ashtu ndricimin e Diellit po ne Virgjereshe.Nëse e keni gjetur partnerin tuaj, kujdes fjalët dhe premtimet, pasi ato mund t’i përkasin fushës së imagjinatës.
Parashikimet profesionale:Këtë javë, interesi juaj do të përqendrohet më shumë në çështjet që lidhen me biznesin tuaj , udhetimet qe mund te beni per punen por nje kujdes te vogel mendohuni shume para se te vendosni se kjo jave nuk lejon gabime ne pune dhe ne ekonomi , Merkuri me date 29/8 ne virgjereshe dhe Hena me date 30/8 po ne Virgjeresh ju ndihmon shume ne cdo hap qe mund te merrni por ju paralajmeron njkohesisht te mos gaboni ne vendimet qe merni.

PESHQIT
Të përgjithshmet:Kjo javë do të jetë e veçantë për ju, pasi do t’ju sjellë takime të papritura dhe të rastësishme me njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë dhe më të gjerë ku do te flitet gjer e gjat per punen per kontrata te rendesishme pune dhe jo vetem . Nje ndikim pozitiv vjen me henen e re ne Virgjereshe me date 30/8 ku ju ndihmon shume ne pune dhe ne udhetime te rendesishme qe do te beni , nga ana tjetër, kemi te bejme me Merkurin ne shenjen e Virgjereshes qe ju ndihmon shume ne partneritet.

Parashikimet në dashuri:Nje jave ndryshe nga te tjerat ne anen sentiemtale eshte nje jave qe ka per qellim ndihmesa ne ceshtjet e veshtira rikthime ne lidhje te shkeputura dhe jo vetem eshte nje jave me shume suprize per juve Pershq te dashur.Mundohuni të gjeni kohë përtej marrëdhënies tuaj dhe për veten tuaj. Nje ndikim pozitiv vjen me Henen e re ne Virgjereshe me date 30/8 ku ju ndihmon shume ne dashuri dhe ne udhetime te rendesishme qe do te beni me i/e dashuren tuaj, nga ana tjetër, kemi te bejme me Merkurin ne shenjen e Virgjereshes qe ju ndihmon shume ne lidhjen tuaj apo ne lidhjet e reja eshte java me perfekte e ketij muaji.Nëse jeni beqar, mund të sjellë njohje të papritura nëpërmjet njerëzve të mjedisit tuaj apo nga larg.
Parashikimet profesionale Këtë javë, mendja juaj do të jetë në obligimet me punen dhe ekonomine si dhe keni në mendje takimet e punes dhe nje ceshtje ligjore pune , duket se gjithcka shkon sipas planeve qe juve vete keni ne mendje . Fundi javës duket se do te kete supriza per juve te kesaj shenje , me Merkurin me date 29/8 dhe me Henen 30/8 do te ju ndihmojne shume ne ceshtjet ekonomike financiare eshte nje mundesi ideale per juve te kesaj shenje .