Çdo shenjë e horoskopit ka karakterisitikat e saj, por 4 prej tyre dallohen për një karakter më të fortë dhe janë më të pushtetshëm, aq sa thuhet se janë liderë të lindur.

Dashi, Luani, Bricjapi dhe Ujori – janë shenjat më të patrembura dhe nuk kërkojnë falje për atë që kanë bërë.

Dashi: Pëlqejnë të jenë fitues

Dashi është shenja e parë e horoskopit edhe si të tillë duhet të jenë të parët në çdo gjë tjetër. Kjo shenjë e zjarrit e çon konkurrencë në një nivel tjetër.

Luani: Ata jetojnë për duartrokitjet

Luani sundohet nga dielli, dhe dielli është qendra e universit. Natyra e tyre fëminore është pjesë e asaj që i bën ata kaq magnetikë dhe të adhurueshëm. Pavarësisht se çfarë bëjnë, ata janë më të lumtur kur janë në qendër të vëmendjes.

Bricjapi: Kanë kokë vetëm për biznes

Si një shenjë e vërtetë tokësore, Bricjapët janë të talentuar, pragmatik dhe të lindur për të qenë shef. Bricjapi mund të duket si i ftohtë dhe i pamëshirshëm, por kjo ndodh sepse ata kanë një plan. Kjo shenjë e sunduar nga Saturni është tepër këmbëngulës dhe nuk do të ndalet në asgjë për të arritur listën e gjatë te qëllimeve.

Ujori: Nuk kanë frikë të rebelohen

Të shkëputur emocionalisht, por tepër çrregullt, ata që lindin nën këtë shenjë ajri duan vetëm një gjë: revolucion. Ata do të fillojnë dhe përfundojnë të gjitha vetë. Ujori nuk mund të mos shijojë një revolucion, veçanërisht kur bëhet fjalë për një çështje sociale ose diçka politike. Ai lufton vazhdimisht për të drejtat e tij personale.