Eminem ka rrëfyer se nuk ndihej mirë për tekstet homofobike që ka shkruar në albumin e tij të fundit

Ai u përball me kritika për gjuhën e tij në këngën “Fall”, për reperin Tyler, The Creator.

Eminem tha se ndihej jo mirë për këtë, ” kjo mund të prekte shumë njerëz”.

“Në përpjekjen time për ta lënduar vetëm atë, kuptova lëndoja shumë njerëz duke e thënë këtë. Ishte një nga gjërat që unë vazhdoja të bëja dhe “nuk ndihem mirë me këtë”, tha reperi.

El Hunt, një shkrimtar për NME, thotë se është mirë që Eminem ka kërkuar falje, por dyshon në hpjegimin e tij.