Si pasojë e masave ajrore të nxehta dhe të thata që vijnë nga Afrika, vendi ynë sot do të përfshihet nga temperatura të larta në të gjithë territorin.

Temperaturat do të jenë në ngritje duke bërë që termometri të shkojë deri në 39 gradë celcius në rang territori duke bërë që kjo të jetë një nga ditët më të nxehta të vitit.

E njëjta situatë do të paraqitet edhe ditën e nesërme.