Në Britani vazhdojnë festimet e çm endura.

Të rinjtë dhe të rejat duket se nuk duan t’ja dinë as për të ftohtin dhe as për zgjedhjet, ata duan të festojnë.

Të zhv eshur dhe të de hur në rrugë, siç e tregojnë këto foto të Daily Star, ky është vetëm fillimi.

“Babagjyshet” dhurojnë spektakël.