Një nënë e re 36-vjeçare është v.rarë në Britani, pasi kishte dalë për një pije jashtë shtëpisë.
Ngjarja ka ndodhur në orën 2, pas mesnate mëngjesin e së dielës, dhe sipas policisë ajo ka .humbur jetën gjatë një “gr.indje”.

Një i ri ka rënë në pr.anga për rastin, pasi dyshohet për vr.asjen e 26-vjeçares Levi Ogden, e cila ishte nënë e dy fëmijëve.
Sakaq një shoqatë bamirësie ka nisur grumbullimin e parave për fu.neralin e saj, dhe më pas do të vendoset dhe për personin që do të kujdeset për dy fëmijët e saj të m.itur.