Krishtlindjet duket se kanë ardhur në sallonin e Rihannas.

Këngëtarja nga Barbados ka treguar në rrjetet sociale super pemën e saj, të lartë 3 metra, të dekoruar dhe të ndriçuar dhe një dekolte të nxehtë.

Në historitë e Instagramit yll i ‘Diamonds’ është shfaqur më joshëse se asnjëherë teksa kërcen përpara pemës së saj me një bluze të hapur dhe një dekolte hot.