Vetëm pak muaj më parë aktori i humorit Gaz Paja dhe bashkëshortja e tij Ira Serferi janë bërë prindër për herë të parë me djalin e tyre që e kanë pagëzuar me emrin, Dard.

Që prej ditëve të para të ardhjes në jetë, çifti kishte zgjedhur të mos publikonte foto apo video që tregojnë fytyrën e fëmijës së tyre.

Ata publikuan vetëm një foto nga pritja e ëmbël për djalin e tyre, Dard dhe asgjë më tepër.

E megjithatë së fundmi përmes një postimi në rrjetet sociale, Ira, bashkëshortja e Gazit ka publikuar një foto ku tregohen vetëm këmbët e vogëlushit teksa është veshkur me një palë paliçeta të bradha, e krahas fotos Ira shkruan vetëm emrin e tij, Dard.