Në 8 janar, në një motel në Gjilan u gjet i vd ekur një person i moshës 72-vjeçare.

Sipas të dhënave që janë bërë publike atë ditë ai kishte shkuar me një vajzë 30-vjeçare. Mediat në Kosovë bëjnë me dije se gruaja frekuentonte motelet me burra të ndryshëm. 30-vjeçarja, është marrë në pyetje nga Policia dhe ka treguar versionin e saj të vd ekjes të të moshuarit që ishte në një dhomë me të. Para hetuesve ajo ka deklaruar së në motel kishin shkruan me dëshirë dhe vullnetin e dy palëve.

“Kemi qenë duke kryer marr ëdhënie sek suale në dhomën e hotelit. Por ai në një moment ka ra në dysheme. Unë kur e kam pa ashtu, jam fr ikësua edhe kam ikë nga moteli. Aty kemi shku dytë me vullnet”, ka deklaruar ajo.

Pyetjes nëse i moshuari në dijeninë e saj kishte pirë ndonjë medikament mjekësore, ajo ishte përgjigjur: Jo, sa unë kam qenë aty, nuk e kam pas nëse ka pirë ndonjë medikament mjekësor ose diçka tjetër.

Në një ngjarje thuajse e ngjashme ndodhi edhe gjatë muajit mars të vitit që shkoi. Por, këtë herë bëhet fjalë për një 74-vjeçar. Ai kishte qenë në njërin nga motelet e Gjilanit me një grua. Kishte qenë vetë shoqëruesja e 74-vjeçarit ajo e cila e kishte lajmëruar policinë për vd ekjen e partnerit të saj.