Shtohen rastet e ma.shtrimit ndaj të huajve. I tillë ka qenë dhe rasti i një gruaje 36-vjeçare nga Kosova e cila kishte organizuar në mënyrë perfekte një ma.shtrim për të fituar në mënyrë të paligjshme 200 mijë franga zviceriane.

Ngjarja ka ndodhur në Zvicër ku gruaja kosovare ishte mas.kuar si mjeke me një bluzë të bardhë, duke mos u dyshuar aspak si një njeri i zakonshëm, apo në këtë rast mash.truese, pasi e ka luajtur shumë mirë rolin.

Me dokumente të falsifikuara ajo ishte shtirur si mjeke, për të përjetuar momentin e shumë pritur, kur do t’iu merrte plot 200 mijë franga zviceriane një çifti në spital.

Por mesa duket kjo grua kosovare paska pasur mjaft informacione sesi t’ia dilte paqtë në këtë punë me rrez.ikshmëri ligjore.

Sipas “Prive.al” është mësuar se e dyshuara është nëna e një këngëtareje të re nga Kosova, të quajtur Aurora.