Nga Vora në mbyllje të fushatës zgjedhore, kryeministri Rama ka komentuar vendimin e kryebashkiakes së Shkodrës, Voltana Ademi që nxjerr administratën në punë të shtunën dhe të dielën në orarin e votimit, 07:00-19:00, ndërsa ironizoi edhe Metën, që shkoi që në orën 05:00 të mëngjesit në zyrë në gatishmëri për të pritur Ramën.

“Jam tre lëvizje para, e kam thënë. Moltana kishte nxjerrë urdhër të gjithë në punë që në 07:00 të mëngjesit. Ky tjetri doli që në pesë të mëngjesit si ajo pronto pica. Po bëhen zhele në sytë e popullit. Kjo kërkonte të gjithë në punë nga 7 e mëngjesit deri në 7 të darkës, ka frikë që edhe ata që ka në bashki do të shkojnë të votojnë ti japin lamtumirën Molotanës.

Është ngjallur baba Haxhiu, Haxhi Qamili, ai i famshmi, tiranasi i gabuar. Ata që i thotë Likja ti thonë Xhikja, se është Haxhiu i ri. Ky nuk di se cfarë bën me dekretet, ndërsa Haxhiu nuk dinte se cfarë bënte me vulën. Kjo është histori dramatike. K ardhur koha që të shkulet e keqja, të refuzohet dhe kalbëzohet” tha Rama.