Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale ka dhene nje tjeter shembull sot se si Pakti per Universitetin po zbatohet 100%, ku te rinjte ekselente perfitojne vend pune ne administrate permes platformes punetembare.al.

Duke postuar nje foto ne rrjetet sociale, Manastirliu shkruan se te rinjte ekselente nëpërmjet platformës së DAP u punësuan menjëherë në strukturën më të re të #MShMS ?? Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor.

Postimi i plote:

Punë të mbarë?

Të rinjve ekselentë që nëpërmjet platformës së DAP u punësuan menjëherë në strukturën më të re të #MShMS ?? Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor??
#PaktiPërUniversitetin https://t.co/adptSrD8Ge