Kostandin Xhuvani, i cili ndodhet në bu rg për vra sjen e katër personave në një klub nate në zonën e rrugës së Elbasanit, ka kërkuar leje për të marrë pjesë në varr imin e babait të tij. Burime për Report Tv bëjnë me dije se ai ka bërë kërkesë në Drejtorinë e B urgjeve që t’i japë lamtumirën e fundit babait të tij, Gjergj Xhuvani, të ndarë nga jeta ditën e sotme.

Nga sa mësohet deri më tani nuk ka ende një përgjigje, nëse do t’i pranohet ose refuzohet kërkesa e djalit aktores Eliza Xhuvani dhe regjisorit të ndjerë, Gjergj Xhuvani, i dë nuar me 35 vite bu rg.

Gjergj Xhuvani u nda nga jeta ditën e sotme në Romë, ku ishte i shtruar në spital pasi gjendja e tij shëndetësore së fundmi ishte përk eqësuar. Ai prej vitesh vu ante nga di abeti.