Lideri i PD Lulzim Basha vijoi edhe sot të denoncojë atë që ai e quan “grabitje e pronës publike dhe për të ndërtuar kulla mbi 20 kate”.

Por Basha në këtë video që shihni më poshtë, kujton premtimin se “me Ligjin Antimafia, PD do të sekuestrojë cdo cm2 pronë publike të grabitur. Nëse shembet Teatri, me ligj do t’u vendosë minat kullave të korrupsionit”.

“Hajduti psiqik vazhdon të fshihet pas 6 kullave 200 milionë euro dhe nuk i zë goja asnjë fjalë për ortakun dhe bankomatin e tij personal Vangjush Dako. Kush mendon se ata janë dy e jo një e meriton talljen dhe përdhosjen si kjo që ju bën aktorëve teatërprishës! Tallja dhe përdhosja e tyre ka vetëm një qëllim: të fshehë aferën e hajdutit psiqik, 6 kulla 200 milion euro me një nga grupet më të rrezikshme shqiptaro-kolumbiano-spanjolle të drogës!”, shkruan Basha bashkangjitur videos.