RTV e kryeministrit ka vendosur të sjellë atë që braktisin çdo ditë mediat

Me gërmat që bien nga lart krijohet qartë mesazhi: Fakt ERTV. Mesa duket në mbidozë të qëndrimeve, statuseve, hartimeve dhe opinioneve sipas humorit dhe klaneve e bindjeve, media online ajo tradicionale dhe rrjetet sociale po e po, janë gjithnjë e më shumë larg faktit dhe duket se Kryeministri ka gjetur një mënyrë që përgjigjet për akuza, shpifje, apo edhe ngjarje aktualiteti ti shoqërojë jo më vetëm me komentet e tij e me batuta, por me fakte.

Mbetet për t’u parë çdo të ndodhë me ERTV-në e famshme, dhe sa faktet do jenë fakte dhe jo propagandë. Por gjithsesi mirë bën kur media sa vjen edhe largohet nga fakti dhe është bërë pre e klikimeve dhe audiencave.

View this post on Instagram

Së shpejti…

A post shared by Edi Rama (@ediramaal) on