Kosova ka lënë pak për të diskutuar në takimin e djeshëm ndaj Shqipërisë, duke fituar me rezultatin 3-0 dhe duke bindur me lojën e zhvilluar që nga minuta e parë.

Megjithatë nëse ka një moment ku duhet të ndalemi, është mosrespektimi dhe kalimi i çdo limiti nga ana e Zhegrovës, që ka nisur të dhurojë spektakël në fushën e lojës, duke mos u mjaftuar me gjendjen dhe rezultatin me të cilin po humbiste Shqipëria.

Kjo situatë është komentuar edhe nga mediat serbe, më saktësisht nga “Kurir”. Kjo e fundit shprehet se Zhegrova i ka poshtëruar futbollistët e Shqipërisë që në atë moment ishin të nervozuar, ndërsa e ka cilësuar këtë veprim si mosrespektim të pastër ndaj kundërshtarit.