Një prift nuk është përmbajtur gjatë një ceremonie martese. Ai ka kënduar me zë të lartë dhe më pas ka hequr rrobat dhe ka nxjerrë poshtë tyre bluzën e Interit.

Një lojtar që zikaltërit e adhurojnë. Një prift me të vërtetë special dhe gazmor. Për më tepër video: