Punonjësit e Bashkisë së Shkodrës po tentojnë të hyjnë me forcë në ambientet e shkollës ‘Shejnaze Juka’.

Media raporton se në këto momente janë thyer xhamat e shkollës dhe po tentohet t’i vihet flaka. Kjo përplasje vjen pas mosrespektimit të thirrjes së bashkisë Shkodër për të liruar ambientet e KZAZ.

Punonjësit e bashkisë e militantë të PD përplasen me policinë dhe po tentojnë të marrin materialet zgjedhore.


VIJON….