Moderatori kosovar, Alaudin Hamiti ka zbuluar se Xhensila Myrtezaj ka inate të vjetra me të dhe prandaj i ka refuzuar dhe ftesën për në emision. Në një intervistë me Don Phenomen, Alaudini ka shpjeguar se Xhensila ka një hatërmbetje me të.

“M’u ka bërë një pyetje për këto këngëtaret cilat janë më me emër tash. Ka qenë Elva, më duket Tuna dhe Xhensila. Mysafiri më ka pyet: Cila prej tyre ka talent më së pakti? Unë kam thënë Xhensila. Edhe Xhensila ka hatërmbetje që nga ajo herë. Unë e kam ftuar Xhensilën në emision, koleget e mia e kanë ftuar, por përgjigjia ka qenë jo: Jo se s’më pëlqen moderatori.”- ka rrëfyer moderatori.