Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi po zhvillon një takim me Kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha.

Mësohet se takimi ka pak që ka nisur dhe po zhvillohet në selinë e LSI. Ky takim vjen ne momentet kur afati per regjistrimin si koalicion ne zgjedhjet lokale sa vjen e ngushtohet.