Janë zgjedhur sot dy anëtarët e parë të Këshillit të Lartë Gjyqësor (KLGJ).

Ata janë Dritan Hallunaj dhe Brunilda Kadi. Hallunaj u zgjodh me 215 vota, ndërsa Kadi me 135, ndërkohë që pritet të zgjidhen edhe 4 anëtarët e tjerë.

Pritet të zgjidhen automatikisht edhe Marcela Shehu dhe Brikena Ukperaj, pasi nuk kanë konkurrencë.