Gabriele Gravina është kandidati i vetëm për zgjedhjet presidenciale të Federatës Italiane, që do të mbahen më 22 tetor.

Siç njoftohet nga Federata, ajo e numrit një të Lega Pro është emri i vetëm i paraqitur dje, afati i fundit për paraqitjen e aplikacioneve.

Kështu, hipoteza e Morattit dhe Marottas nuk është zyrtarizuar.