Sot, zyrtarisht në Akrep! Është një shenjë shumë emocionale, kërkuese dhe ekspresive. Shpesh kërkon të kontrollojë gjithçka, aq sa bëhet edhe agresiv. Bëhu gati për disa javë të ardhshme intensive. Duke filluar nga 24 tetori, sezoni i Akrepit do të jetë mbi ne dhe, sipas yjeve, kjo është periudha e tij më e mirë.

Kjo është koha e vitit për të përqafuar pavarësinë, për të bërë lëvizje të guximshme, për të shfrytëzuar energjinë krijuese dhe për të turbulluar ujëra. Edhe nëse është vetëm e përkohshme, sepse energjia e Akrepit do t’ju mundësojë ngjitjen e nevojshme. Këtë herë, për Akrepin, të lindurit në shenjën e tij, por edhe për ata që do të lindin ka disa emra surprizë.

Cole – një emër që gjendet më rrallë, por merrni anën më të mirë. Griffith, Grifi – “fuqi prijësi, mbreti” Casey/ Kasej – “më vigjilenti” Drew/ Drei – “aftësi magjike” Phoenix, Feniks (variant) – simbol i rilindjes dhe rigjenerimit

Vajza Jordan – si lumi. Është një emër, i cili është i destinuar të notojë në skuadër. Lorelei – për të gjitha vajzat e përkëdhelura nga mami.Kore – njihet si emër amerikan  Sera, Sarah/ Si Sarah, por me disa ndryshime në tinguj. Sera do të thotë mbrëmje në gjuhën italiane

Zillah – një emër që e ka burimin që në gjuhën e vjetër. Adriana – është një emër i frymëzuar nga deti, kështu që ku ka më mirë se ta kesh Adriatikun kaq afër dhe të kesh emrin e tij?